Site Overlay

DECATHLON WarmUp


Óránk célja, hogy felkészítsünk minden résztvevőt a többi órára. Egy nagyon jó hangulatú, izgalmas intervall edzéssel készülünk, és átmozgatunk minden izomcsoportot. Mobilizáló, kardió és erősítő elemek fognak váltakozni egyszerűen követhető formába öntve. A jó hangulat garantált mindenki számára, és alig várjuk, hogy a részvevőknek is átadjuk azt az életérzést ami már nekünk is több éve a fő szenvedélyünk.

Az órát könnyen követhető erősítő, mobilizáló és kardió elemek alkotják, amelyeket mindenkinek ajánlunk, aki szeret mozogni. A DECATHLON WarmUp átlagos edzettségi szintet igényel, úgy állítjuk össze a gyakorlatokat, hogy mindenki találjon benne pici kihívást, ugyanakkor jól is érezze magát. Semmilyen plusz eszközre nincs szükség az órán való részvételhez.

Tegnap Jászberényben mozgattuk meg a leglelkesebb fiatalokat! 😊💪 Köszönjük a részvételt, szuper volt a Csapat! 😊 Borsos PéterSzőke Fanni

Közzétette: FitPartners – 2018. július 22., vasárnap

előadő: Borsos Peti & Szőke Fanni (FitPartners)
mozgásforma: Alakformálás
színpad: DECATHLON Nagyszínpad
idősáv: 09.00 - 10.00helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!