Site Overlay

Bilac Hungary Kft.

Cégünk küldetésének tekinti az egészségmegőrzés és az egészséges életmód széles körű népszerűsítését.
A sport ma már nem luxus, mindenkinek elérhető egészségtámogató foglalatosság. A rendszeres mozgás azonban megfelelő tápanyag bevitelt igényel mind mennyiségében és minőségében. Időszakosan szükség lehet táplálékkiegészítők alkalmazására is, melyek támogatják a csontozatot az izom- és immunrendszert egyaránt.

A standunkat meglátogató érdeklődő szakszerű orvosi tanácsot kaphat, életmód, táplálkozás és a megfelelő fizikai aktivitás kialakítása terén egyaránt. Vannak ugyan általános alapvonalak, melyek a többség esetén alkalmazhatóak a sport az étkezés kapcsán, azonban figyelembe kell vennünk az életkort, a nemet és az elérni kívánt célt is mielőtt – divatos kifejezéssel élve – életmód váltásba kezdünk.

A rendszeres fizikai aktivitás ugyan hasznos és egészséges, meg is terhelheti a mozgástól elszokott, de akár az edzett szervezetet is. A Glutamin Sport+Mg olyan étrendkiegészítő készítmény, mely glutamin aminosav és szerves kötésű magnézium ideális keveréke. Sportolás előtt alatt és után is alkalmazható. A glutamin segíti az izmok regenerációját, magnézium tartalmának köszönhetően pedig csökkenti az izomgörcsök kialakulásának valószínűségét.

 


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!