Site Overlay

Eseményinformáció

2021. november 27.

A rendezvényre érkezők már 7:30 órától birtokba vehetik a BOK Sportcsarnok területét.
A résztvevőknek legkésőbb 18:30-ig kell elhagyniuk az épületet.

Budapest, BOK Sportcsarnok (volt SYMA Csarnok)

1143 Budapest, Dózsa György út 1.

Bejárat résztvevők számára a belépés a Dózsa György út felőli bejárat mellett található jegypénztárnál, valamint a Szoborpark felőli bejáratnál.
Sajtó, média, VIP, előadók és fellépők számára belépés kizárólag a Szoborpark felőli bejárat mellett található jegypénztárnál.

Kattints a képre,hogy nagyobb méretben láthasd a helyszínrajzot!

Az előtérben található regisztrációs pultoknál lehet átvenni a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot. A belépőjegy személyes adatokat tartalmazó részének kitöltése után a jegy leadásával a nap folyamán bármikor átveheted a támogatók ajándékait tartalmazó ajándékcsomagot, bármelyik “ajándékcsomag átvétele” felirattal jelzett táblánál.

Mit tartalmaz a regisztrációs csomagunk? 

HAMAROSAN…

BKV járatokkal

 1. BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi helyi tömegközlekedési eszközök állnak meg:
 • M2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomás
 • 1-es villamos Puskás Ferenc Stadion megálló
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Útvonalak tömegközlekedéssel érkezőknek
– 
Déli pályaudvarról: M2 metró, Puskás Ferenc Stadion megálló
– Nyugati pályaudvarról: M3 metró – Deák Ferenc tér – M2 metró – Puskás Ferenc Stadion  megálló
– Keleti pályaudvarról: M2 metró – Puskás Ferenc Stadion megálló
– Népliget autóbusz-állomásról: 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló
– Árpád-híd autóbusz-állomásról: 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló
– Stadion autóbusz-pályaudvarról: 5 perc gyaloglás
– Etele tér (Kelenföld) autóbusz-állomásról: 103-as busz – Népliget – 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló
– Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér: taxival 20-25 perc vagy 200E BKV-busz – M3 metró – Népliget megálló – 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló

Gépkocsival érkezőknek
Azok számára, akik nem tömegközlekedéssel közelítik meg az épületet, 200 férőhelyes, ingyenesen igénybe vehető parkoló áll a rendelkezésükre (behajtás az Ifjúság útja felől). A parkoló megtelte után a Dózsa György úton van lehetőség ingyenes parkolásra.
Főbb városi útvonalak, ahonnan az Ifjúság útja megközelíthető: Stefánia út, Kerepesi út, Dózsa György út. Vidékről érkezők az autópályák elhagyása után a Hungária körúton közelíthetik meg a BOK Sportcsarnokot.

Az eseményen egész nap folyamatosan rendelkezésedre állnak frissítőállomások a DECATHLON Nagyszínpadnál, a Fitneszpark területén, valamint minden egyes tematikus különtermünknél. Emellett figyelmedbe ajánljuk az Életmód Expo termékkóstolóit, ahol sok más mellett egészséges élelmiszerekkel is megismerkedhetsz.

Az esemény napján öltöző és ruhatár üzemel, melyet a résztvevők ingyenesen használhatnak.
A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk.

A BOK Sportcsarnok büféi az esemény ideje alatt nyitva tartanak.

Az eseményre az első 4000 jelentkező részére tudjuk biztosítani a részvételt.

HOZTÁL MAGADDAL SAJÁT ESZKÖZT?
NE FELEJTSD EL BEJELENTENI!

A rendezvényre behozott saját eszköz bejelentése kötelező! A saját eszközt külön jelölőszalaggal látjuk el, amelyet a  bejáratoknál található „SAJÁT KANGOO ÉS GYMSTICK BEJELENTÉSE” felirattal jelölt asztaloknál kell kérned.  Az Arénából (eszközös óra után az adott teremből) csak a jelölőszalaggal ellátott eszköz vihető ki. 

A Kangoo cipők és GYMSTICK botok előjelentkezés nélkül, ingyenesen bérelhetők a DECATHLON Nagyszínpaddal szemben 9:30-tól. Az eszközök kizárólag érkezési sorrendben kerülnek kiosztásra a készlet erejéig.

Az adott óra után kérünk, minél előbb add le a cipőt vagy botot, amelyre kizárólag a DECATHLON Nagyszínpaddal szemben lesz lehetőséged! Fontos, hogy a cipővel és a bottal nem hagyhatod el a BOK Csarnok területét! A kijáratoknál a biztonsági személyzet ezt ellenőrizheti.

A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett – nagyon kis mértékben ugyan, de veszélyeket is jelenthet. Fontos, hogy komoly teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal! Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen, soron következő edzésen! Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget!

A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt.

Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!

A helyszínen állandó orvosi ügyelet van.

Belépőjegyed a 14. DECATHLON FittAréna rendezvényre és egyszeri belépésre jogosít, de csak abban az esetben, ha elfogadod az alábbi feltételeket, és tudomásul veszed, hogy köteles vagy betartani az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat a rendezők ellenőrzése mellett.

A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kiserővel léphetnek be. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A rendezőség a 2005. évi CXXXlII. tv. alapján – egyebek mellett – jogosult a látogatók igazoltatására, csomagjuk átvizsgálására, meghatározott tárgyak bevitelének megakadályozására, s a rendezvény megtartását zavaró személyt távozásra felszólítani. Ez esetben a belépőjegy árát a rendezőség nem téríti vissza. Az eseményre való jegy megvásárlásával hozzájárulsz, hogy az eseményen rólad kép- és filmfelvétel készülhet, az esemény internetes vagy televíziós közvetítésében, fotóanyagain, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, banner, facebook promóció stb…) szerepelhetsz, ezekért semmilyen követeléssel nem léphetsz fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Kérjük, hogy belépőjegyedet kizárólag hivatalos jegypénztáraknál vásárold, jegyedet fénymásolni, vagy bármilyen úton reprodukálni ne engedd, mert a  hamisítók illetve a hamis jegy felhasználója ellen eljárást kell indítanunk. A jegyek rejtett biztonsági jellel védettek, eredetiségüket a rendezők a bejáratnál ellenőrzik.

Előadók

Rátkai Zsanett

Dance Mix: Keverjük meg a táncot az aerobikkal, hogy egy...

Gózon Tomi

A HOT IRON egy egyedi, biztonságos, rendkívül hatékony, változatos és...

Buczkó Péter

Ironbox MAX Annyiban különbözik az Iron Box-tól, hogy a dinamikus...

hírek

programajánló

DECATHLON WarmUp

Óránk célja, hogy felkészítsünk minden résztvevőt a többi órára. Egy...

helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!