Site Overlay

Az eseményről

A pandémia okán bevezetett korlátozások miatt mindannyiunknak hiányoznak a rendszeres közös, csoportos edzések,
a fergeteges hangulat, a dübörgő zene és az egyszerre mozduló tömeg. 

Ez a hiányérzet hívta életre ezt az eseményt, emiatt nyitjuk meg 2021. február 27-én virtuális fitnesztermünket.
Erre a napra hazánk legnépszerűbb prezentereit hívtuk meg, hogy segítségükkel elvihessük otthonodba élőben a FittAréna-élményt.
A nap során délelőtt 10-től 6, egyenként 45 perces fitneszórával várunk, az órák között 10 perces szünetekkel. Egy bemelegítő, felrázó óra után próbálunk minden izomcsoportot jól átmozgatni, majd a végén jön a jól megérdemelt levezetés.
Ráadásként egy újdonsággal is készülünk, a program összeállításakor a család aprajára is gondoltunk, akiket a Mocorgó-Gyerektornával várunk a nap közepén. Így amíg Te az első három óra fáradalmait pihened ki, esetleg egy könnyű ebédet elfogyasztasz, a gyerkőcök is lefáraszthatják magukat. 

Gyere, eddz velünk! 🙂 

2021. február 27.
9:30-16:15

Az eseményen való részvétel jegyvásárláshoz kötött. Jegyek a fittarena.hu oldalon keresztül, az esemény szervező BSI online nevezési felületén vásárolhatók meg.

Jegyvásárlás után egy visszaigazoló emailt küldünk, amely tartalmazza az élő közvetítés megtekintéséhez szükséges jelszavadat.
Ha a bejövő leveleid között nem találod a visszaigazolást, kérjük nézd meg a levélszemét mappát is, hátha oda került.
Az élő közvetítés linkjét a FittAréna Facebook-oldalán és itt, a weboldalon tesszük majd közzé kevéssel az esemény előtt.
Az élő közvetítés felülete az esemény napján az 9:30 órakor élesedik, innentől a megvásárolt jegyednek megfelelő órákat tudod majd élőben követni.

A megvásárolt jegykategóriának megfelelő összes fitneszórát utólagosan, korlátlanul visszanézheted majd az eseményt követő egy hónapban (2021. március 31-ig).

Az órákat február 27-én élőben követheted a honlapon, majd utána még egy hónapig, egészen pontosan mácius 31-ig korlátlan alkalommal, bármikor visszanézheted és végigcsinálhatod a kedvenc óráidat a nevezéskor kapott belépési adatokkal. 

Ahhoz, hogy csatlakozni tudj az élő közvetítéshez az eszközödről (telefon, tablet, PC, okos TV), mindössze egy böngészőprogramra (pl. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) és min. 5 Mbps fel-illetve letöltési sebességgel rendelkező internethozzáférésre van szükséged.

Minél nagyobb kijelzőn nézed az órát, annál jobban tudod követni a prezenter által bemutatott gyakorlatokat. Ha van lehetőséged, kösd össze az eszközöd kijelzőjét a tévével. 

A gyakorlatok végzésének helyén tegyél szabaddá egy akkora területet, amekkorára szükséged lehet a mozdulatok biztonságos kivitelezéséhez. Ne csak előre-hátra és a két oldalra gondolkozz, hanem felfelé is. Nehogy egy felugrásnál lekapd a plafonról a kristálycsillárt :-). 

Figyelj arra, hogy ne legyen csúszós a felület, amin tornázol. Szőnyeg, polifoam vagy egy törölköző mindenképpen legyen alattad. 

Gondolj a frissítésre is. Készíts a kezed ügyébe egy kulacs vizet, így ha megszomjazol nem szalasztasz el sokat az órából, amíg iszol néhány kortyot. 

Az órák előtt és után is szellőztesd ki a szobát. Mozgás közben legyen 2-3 fokkal hűvösebb, mint a normál lakáshőmérséklet. Ha elkezdesz mozogni, percek alatt kimelegszel és izzadni kezdesz.

Ha lehetőséged van rá, a mozgás idejére igyekezz kiiktatni minden zavaró tényezőt (pl. némítsd le a telefonod értesítéseit), hogy ne vonja el semmi a figyelmedet az edzésről.


A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett – nagyon kis mértékben ugyan, de veszélyeket is jelenthet. Fontos, hogy komoly teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal! Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen, soron következő edzésen! Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget!

A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt.

Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!

hírek

programajánló

Súlykontroll HIIT

Nagyon várom, hogy újra találkozzunk! Ismét különleges órával készülök! A…

Iron Box MAX

Az IronBox Max, a megszokott vidám és pajkos IronBox óra…

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!