Site Overlay

BioTechUSA

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon: the greatest wealth is health.

Nálunk mindent megtalálsz, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért.

Több mint 600 termékvariációt kínálunk, köztük fehérjeporokat széles választékban, aminosav készítményeket, különböző szeleteket, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, testsúlykontroll-formulákat, több mint 40, magas hatóanyagtartalmú vitaminkészítményt. A hölgyek számára külön termékcsaládot fejlesztettünk ki BioTechUSA for Her néven. Figyelünk arra, hogy portfóliónkban cukor-, laktóz- és gluténmentes termékek is elérhetőek legyenek, és a vegánok számára is kínáljunk alternatívát.

Standunknál várjuk a vállalkozó kedvűeket, akik egy kis játékért cserébe nyereménnyel gazdagodhatnak. Táplálkozási és edzés tanácsadással, valamint ingyenes termékkóstolóval várjuk az érdeklődőket!

A rendezvény ideje alatt a standunknál található termékek és kiegészítők 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

https://biotechusa.hu/


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2019. november 23.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitva tartás

  9.00 - 18.00

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

Névadó főszponzor

társszponzor

támogató

jegyértékesítő partner

kapcsolat

Telefon: (06 1) 220 82 11
Mobil: (06 20) 965 19 66
E-mail: nevezes@futanet.hu

hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb akciókért!