Site Overlay

BioTech USA

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon.

Miért érdemes meglátogatni a standunkat november 23-án? Kedvezményes áron vásárolhatod meg a standunknál a Prime collection darabjait illetve megkóstolhatod a legújabb termékeinket is!

Jól tudjuk, hogy a funkcionalitás, a kényelem és a divatos megjelenés egyaránt fontosak, ezért a BioTechUSA Prime Collection darabjai ezeket szem előtt tartva biztosítják számodra a mozgás szabadságát.
A minőségi alapanyagokat kiváló szellőzés és rugalmasság, valamint magas nedvszívóképesség jellemzi. Ruháink kellemes érzetet kölcsönöznek viselőjüknek, emellett rendkívül tartósak, megbízhatóak.
A BioTechUSA Prime Collection a stílus és tudatosság megfelelő kombinációja mindazoknak, akik a maximumot szeretnék kihozni magukból és ehhez minőségi terméket keresnek.

Találkozzunk november 23-án a 14. DECATHLON FittArénán, keresd a standunkat!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!