Site Overlay

Concept2 Hungary

Az Ergométer Kft a Concept2 sportszerek magyarországi forgalmazója. A Concept2 evezőpad a világ legelterjedtebb evezős ergométere. Tökéletes eszköz a az élsporthoz, rekreációhoz, alkalmi mozgáshoz.
A Concept2 termékcsalád másik két tagja, a Concept2 BikeErg, és a Concept2 SkiErg.
A három géptípust lehetőség van összecsatlakoztatni és triatlon versenyeket rendezni.

Lesz mód a gépek megismerésére és kipróbálására továbbá lehetőséget biztosítunk a vállalkozó szelleműeknek, hogy kipróbálják magukat triatlonban, vagy a hagyományos evezős versenyen.

ERGOTHLON verseny
A kijelzőn az előre beállított érték lesz beállítva, a győztes az, aki a hamarabb teljesíti távot, azaz a 0 métert. Az ergométerek számítógépre vannak csatlakoztatva, ezért az indítás, és időmérés is szoftverrel fog történni.

Indítás angol nyelven: Set ready – Attention – Row

A gépek beállításait (ülésmagasság, lábtámasz, ellenállás, kormánymagasság) mindenkinek magának kell beállítania a rajt előtt, a futam alatt változtatásra nincs lehetőség.

A versenyzők az első gépnél sorakoznak fel (Síergó), a rajt vezényszóra kezdhetik el az első gépen a táv teljesítését. A táv teljesítése után a versenyző továbbmegy a sorrendben következő géphez (evezős ergométer), és folytatja a versenyzést. Miután ezt is befejezte átül a sorrendben utolsó (kerékpár ergométer) gépre. A verseny az utolsó gép távjának teljesítésével ér véget. A verseny sikeres teljesítéséhez, minden gép minden résztávját teljesíteni kell. A váltási idő is beleszámít az összidőbe.
Távok: Ski 300m, Row 500m, Bike 1000m

A leggyorsabb 3 női és férfi indulót a Nagyszínpadon 15:05-kor díjazzuk!

Concept2 verseny

Éld át a Concept2 versenyek hangulatát! Próbáld ki, milyen érzés versenykörülmények között evezni és a kivetítőn is nyomon követni az eseményeket. A versenyen 10-14 óra között lehetőség van összemérni edzettségedet barátaiddal vagy ismeretlenekkel 500 méteres távon.

A leggyorsabb 3 női és férfi indulót a Nagyszínpadon 15:05-kor díjazzuk!

Természetesen, ha nem fűt a bizonyítási vágy, akkor is kipróbálhatod az evezőpadokat, hogy tapasztalatot szerezz és átmozgasd az egész tested. 5% kedvezményt kapnak a vásárlók az evezős ergométerek árából.

 


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!