Site Overlay

Yogi Tea

A YOGI TEA története

TRADÍCIÓK ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK KEVERÉKE EGY CSÉSZE TEÁBAN

A YOGI TEA® már több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely a 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.

Yogi Bhajan a kundalini jóga mestere, az 1960-as évek végén érkezett Nyugatra Indiából. Az általa tartott jógatanfolyamok során megosztotta szellemi tudását a tanítványaival, és aromás-fűszeres teával kínálta őket, amelyet a tanítványok kedveskedve „jógi teának” (angolul: Yogi Tea) hívtak. A kellemes aromájú tea élvezete segítette a tanítványokat a belső nyugalom és derű elérésében, lehetővé téve számukra az ajurvédikus filozófia befogadását. Yogi Bhajan segítségével keresték a lelki egyensúlyt az ajurvédikus világnézet mindennapi gyakorlásával. Ebbe beletartozik a tudatos jelenlét (angolul: mindfulness) az embertársaink, a természet és saját magunk felé. Yogi Bhajan arra tanította követőit, hogy lépjenek ki a mindennapok rohanásából, önmagukra összpontosítsanak, és találjanak ihletet a lelküknek.

Minden csésze tea összetevőivel arra törekszünk, hogy helyi, országos és globális szinten támogassuk a minőséget, a fenntarthatóságot és a társadalmi felelősségvállalást.

A Yogi Tea a legmagasabb biominősítéssel rendelkező minőséget képviseli.
A 14. Decathlon FittAréna rendezvény teljes ideje alatt a standhoz látogatók betekintést nyerhetnek a Yogi Tea világába, mialatt elfogyaszthatnak egy csésze Yogi Teát. Közel 20 féle íz közül választhatják ki, hogy mely ízt próbálnák ki.

Válogasson kedvére a páratlan ízek közül lazítson egy csésze teával két fitneszprogram között!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!