Site Overlay

Marathontime

A Marathontime csapatának következő állomása a 14. Decathlon FittAréna. Ezen a szombaton Budapesten a BOK Sportcsarnokba települünk ki, hogy segítsünk mindenkinek az edzésben és felvegyük a harcot veszélyes súlyzókkal. November 23-án Te is találkozhatsz velünk!!

Szelfizz a Marathontime standjánál a lányokkal, gyűjtsd képedre a like-okat, taggelj be minket és nyerj! Rengeteg termékminta, shaker, nyakpánt és még sok-sok meglepetés vár titeket!

Hogy miért érdemes standunkra látogatni?! Várunk benneteket a „lányaink által” szervezett szórakoztató játékokkal, ahol a szerencsések és/vagy ügyesek exkluzív ajándékokat nyerhetnek.

Emellett lehetőségetek lesz megkóstolni a fehérjeturmixainkat, közöttük a legújabb Pink Chocolate ízesítésűt, amelyet erősen ajánlott kipróbálni.
Lehetőségetek lesz a helyszínen is válogatni termékeink közül, lehetsz akár hobby vagy versenysportoló itt meg fogod találni a neked való vitamincsomagot, étrend-kiegészítőt és fehérjeport.

Ezenfelül minden helyszíni és webshopos vásárlás mellé a 15%-os kedvezményen felül ezen a napon AJÁNDÉK C-Vitamin jár a kedves vásárlóknak. Fordulj a lányainkhoz további információkért!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!