Site Overlay

METLIFE RÓZSADOMB – MYDOCTOR

MetLife Biztosító – MyDoctor Egészségprogram

A világszerte ismert és elismert MetLife biztosítási konstrukciók széles, mégis személyre szabott tárházát kínálja meglévő és leendő ügyfelei számára – legyen szó élet-, betegség-, vagy baleset biztosításról.
A pénzügyi védőháló mellett mostantól olyan innovatív egészségprogram is választható, amely Magyarországon egyedülálló!
A MyDoctor Egészségprogram célja, hogy a pácienseknek teljes körű anamnézis felmérést követően, a lelet- és vizsgálati paraméterek értékelése után egy olyan átfogó anyagot tudjunk rendelkezésre bocsátani, amely személyre szabottan tartalmazza az egyéni kockázati térképet, valamint azokat az orvosi javallatokat, amelyek betartásával sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében.
Bár a rendszeres mozgás kiemelt fontossággal bír, biztosak vagyunk benne, hogy személyre szabott egészségtippjeinkkel neked is tudunk segíteni!
Érdemes ellátogatni standunkra, ahol kollégáink minden felmerülő kérdésre igyekeznek választ adni, sőt, ha regisztrálsz nálunk és Fortuna is Melléd áll, Tiéd lehet egy élményutalvány! Ha a rendezvény ideje alatt a MyDoctor Egészségprogram is érdekessé válik Számodra, 20% kedvezményt biztosítunk a program éves díjából!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!