Site Overlay

nicoflex

A Nicoflex márkanév már több, mint 35 éve jól ismert a sportolók és a gyógyászat körében.
A megújult nicoflex krémek alap hatóanyaga a kapszaicin, megegyezik a régi gyógyszerkészítményben alkalmazott formulával, így erőteljes, hosszútávú és klinikailag bizonyított hatással rendelkezik. A termékcsalád krémei lágyak, az új összetételnek köszönhetően gyorsan felszívódnak, azonnal kifejtik hatásukat. A termékcsalád teljes körű megoldást nyújt a sportolók számára – a bemelegítés, a lazítás, az alakformálás és az esetleges sérülések esetén egyaránt.

GYERTEK ÉS LÁTOGASSÁTOK MEG A NICOFLEX STANDJÁT a 14. Decathlon FittArénán! Aranykezű masszőreink segítségével kipróbálhatjátok termékeinket, és értékes ajándékokért játszhattok standunkon. Hatalmas akciókkal is készülünk, kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk a hozzánk érkezőknek. Válogathattok csomag és százalékos akcióink közül is.


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!