Site Overlay

Oriflame

Egy egyedülálló szépségipari vállalat
Több mint 50 éve tesszük lehetővé az emberek számára a világ minden táján, hogy ünnepeljék egyedi szépségüket, és teljesítsék álmaikat. Kiváló minőségű, biztonságos, modern termékeket hozunk létre és kínálunk a szépség szerelmesei számára, és egyedülálló lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy globális szépségközösség részévé válhassanak.

Svéd szépség
Svéd szépségmárkaként hiszünk abban, hogy amikor jól nézel ki és jól is érzed magad, lehetőséged van arra, hogy igazán kibontakozhass. És egy szenvedélyes és támogató, nemzetközi közösséggel együtt bármi lehetséges. Ez a Svéd Szépség.

Történetünk
1967-ben két svéd testvér és egy barátjuk célul tűzték ki, hogy egy új típusú szépségvállalatot hoznak létre, amely új fajta termékeket kínál. És pontosan ezt is tették.

Termékfilozófiánk
Számunkra a szépség egy életstílus – legyünk egészségesek, legyen szép a bőrünk, fejezzük ki az egyéniségünket és élvezzük a mindennapokat együtt. Ugyanakkor termékeinknek biztonságosnak és megbízhatónak kell lenniük, és el kell érniük azt a hatást, melyet ígérnek. Ez a filozófia az, ami segít bennünket abban, hogy olyan termékeket hozzunk létre, melyekben megbízhat és amikbe beleszerethet.

Csatlakozz a szépségmozgalomhoz – válj Te is független szépségtanácsadóvá
Vállalatunk egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy belépj a szépségiparba, a Svédországban létrehozott, kiváló minőségű, szépségápolási termékek ajánlásával és értékesítésével. Üzleti lehetőségünkkel az első naptól pénzt kereshetsz, vállalkozást építhetsz, és lehetőséged van arra, hogy velünk együtt utazz a világban. Csatlakozz hozzánk és a hozzád hasonlóan szépség-imádó, nemzetközi közösséghez!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!