Site Overlay

Riska

Az Alföldi Tej Kft. Magyarország egyik legnagyobb tejfeldolgozó vállalkozása. Tulajdonosai 100%-ban magyar tejtermelők, így biztosak lehettek abban, hogy székesfehérvári és debreceni üzemünkben készült tejtermékeink 100%-ban magyar alapanyagból készülnek. Legismertebb márkáink a RISKA és a MAGYAR.

Keressetek bennünket a FittArénán a RISKA standon, és kóstoljátok meg legújabb termékeinket, a RISKA Selection gyümölcsjoghurtokat: igazi ünnepváró szilvás-fahéjas és almás-fahéjas ízeket álmodtunk Nektek a hideg napokra, edzés utáni energiafeltöltésre.
A termékkóstolás mellett készíthettek selfie fotókat a RISKA fotósarokban Riskával, vagy megpróbálkozhattok a tehénfejéssel is.
Várunk mindenkit egy kis vidám kikapcsolódásra két kemény edzés között.


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!