Site Overlay

Anita Hungária Kft.

Az Anita-Hungária Kft., az Anita márka kizárólagos forgalmazója, több, mint 30 éve működik Magyarországon. Prémium minőségű női fehérneműinket cégünk tervezi, gyártja és forgalmazza a világ számos országában.

Egyik legdinamikusabban fejlődő kollekciónk az Anita Active, ami a sportos, aktív életet élő hölgyeknek nyújt széles modell és méret választékot. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban minden méretű és alkatú hölgy megtalálja a számára tökéletes kényelmet nyújtó sportmelltartót, bármilyen sportot űz, bármilyen gyakran. A legdinamikusabb, legintenzívebb sportokhoz is kiváló tartást biztosítanak modelljeink, mindezt a formatartó alapanyagoknak, a magas minőségű technikai megoldásoknak köszönhetően. Célunk, hogy minden hölgy jól érezze magát mozgás közben egy olyan sport fehérneműben, ami nemcsak jól néz ki, de funkciója révén megőrzi egészségünket, testünk szépségét és épségét.
Cégünk innovatív megoldásokat alkalmaz, melyekkel számos nemzetközi díjat elnyertünk, pl. Red Dot Design Award, Ispo Award.

Érdemes meglátogatni standunkat, ahol kipróbálhatjátok termékeinket, a melltartók mellett futónadrágjainkat, melyek többféle kivitelben készülnek, speciális masszázs nadrágunkat, alsóinkat. Mivel nagyker vagyunk, partner hálózatunk üzleteiben találjátok meg az itt látható modelleket. Viszonteladóinkról, az ország minden táján, pontos információt adunk nektek, ahol meg tudjátok vásárolni ezeket a termékeket. Keressétek az üzletekben.


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!