Site Overlay

Frenetic fitness ruházat

Frenetic – a stílus, a trend és a tökéletesség világa.
Egy olyan magyar fitness ruházati céget hoztunk létre ahol egyformán fontosnak tartjuk, hogy a funkcionalitás és a divat szinkronban legyen egymással. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az ország egyik legnagyobb fitness példaképével dolgozhatunk együtt és exkluzív fitness ruházatot gyárthatunk minden sportolni vágyó számára.

Frenetic fitness ruházati termékek kerülnek bemutatásra és eladásra a 14. DECATHLON FittAréna rendezvényén. Széles választékban forgalmazunk női fitness ruházati termékeket valamint férfi fitness-, sportruházatot. Természetesen egy-egy edzés között termékeinket felpróbálhatják a standunkon felállított próbafülkékben. Minden kedves vásárlót óriási kedvezményekkel és újdonságokkal várjuk.

 


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!