Site Overlay

Herbalife

A Herbalife Nutrition Formula 1 Shake a világ elsőszámú étkezést-helyettesítő Shake-je. Naponta 4,8 millió pohár Herbalife Nutrition Shake fogy el a világon.
A Formula 1 Shake magas fehérjetartalmával, esszenciális vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint rostokkal biztosítja a kiegyensúlyozott tápanyagokat szervezeted számára, egyetlen finom Shake-ben.

Szeretjük az innovációt és a lehető leggyorsabban reagálni a fogyasztók igényeire! Ezért megalkottuk a Shake-ek új generációját, amelyek:
– vegán összetevőket tartalmaznak
– gluténmentesek
– természetes színnel és ízzel rendelkeznek

Gyere el a standunkra és kóstold meg ezeket az isteni finom Shake-eket, valamint pörgesd meg a szerencsekereket az értékes ajándékokért!

Ha a Herbalife Nutrition Formula 1 Shake mellett döntesz, akkor többé nem kell választanod a kényelem és az egészség között!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!