Site Overlay

MERU Sportcare

Bemutatkozik a futók világában már jól ismert kilenc tagú MERU sportkozmetikum családunk a fitnesz szerelmesei számára is a FittArénában!
Látogass el MERU standunkhoz és próbáld ki: bemelegítő, alakformáló, helyreállító, izomlazító vagy regeneráló termékeinket is! Az első 200 látogatónk ajándék izomlazító és/vagy bemelegítő egyalkalmas gélt kap standunknál, amennyiben kitölti GDPR adatlapunkat!

És, hogy miért használj sportkrémeket?
Biztosan Te is futottál már a szabadban, vagy kerékpároztál már egy hosszabb távot életed során. Viszont ha azt kérdezzük, hogy hányszor használtál sportkrémet ezen alkalmak során, akkor a válaszod talán az, hogy egyszer sem. Országos kutatásunkból ugyanis kiderült, hogy 10 magyarból 7 sohasem használ semmiféle sportkrémet futáshoz, sportoláshoz.
Miközben minden kutatás azt mutatja, hogy a húzódások, izom- és egyéb sportsérülések esélye jóval alacsonyabb azoknál, akik bemelegítés során és/vagy edzés után használnak sportkrémeket.
A Meru sportkrémei ráadásul kimagasló regeneráló és bemelegítő hatásuknak köszönhetően a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítják szervezetednek sportolás előtt, közben és után.


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!