Site Overlay

StarDiets

Alakot és közösséget formálunk!
Egy olyan közösséget álmodtunk meg, amiben te, a barátnőd, a párod, a kollégád, anyukád és legnagyobb sajnálatodra a volt pasid mostani (barát)nője is megtalálja a személyre szabott módszerét. Többet ígérünk, mint egy önmagában is hatékony kapszulát. Lelki muníciót adunk a mindennapokra, étrendet az eligazodáshoz, sikeres étrendkiegészítőket, mozgásformákat a monoton önsanyargatás helyett, számos egyszerű praktikát és hiteles szakértőt. Számtalan sikertelen kísérleten vagyunk túl, de ma már tudjuk, hogy korábban hol rontottuk el és mit csináltunk másképp, amikor a helyes útra léptünk. Hisszük, ha nekünk sikerült, akkor neked is sikerülhet!

A FittArénán megtalálható standunknál személyesen is találkozhatsz csapatunk közismert tagjaival: Gönczi Gáborral, Makány Mártával, Megyeri Csillával, Cseke Katinkával és Dér Henivel. A StarDiets csapata készen áll. És te?
Akár 20% kedvezmény termékeink árából és egyéb izgalmas nyeremények is várnak!


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!