Site Overlay

TMS Pilates

Pilates gépek és alkatrészek, jóga valamint fitnesz eszközök széles körű választéka!

Immár Magyarországon is elérhetőek az eddig csak külföldről beszerezhető Pilates gépek! Egy angol gyártó, a Mad Group 100 éves múlttal büszkélkedő, minőségi Pilates gépeinek, rehabilitációs, jóga és fitnesz eszközeinek vagyunk magyarországi forgalmazói. Munkatársaink magabiztos szakértelemmel rendelkezve szállítják és szerelik össze gépeinket megrendelőink számára. Csapatunk tanácsokkal látja el az új tulajdonosokat, hogy a gépek hosszú távon, napi használatban is jól működő, megbízható társsá váljanak. Folyamatos utánkövetésünk és karbantartásunk lehetővé teszi a gépek jó állapotának megőrzését.

A FittArénán gépeink 2 zászlóshajóját próbálhatjátok ki szakértő Pilates oktatók segítségével, egy Reformer-t és egy Chair-t. Ezeken kívül rengeteg aprósággal is várunk Titeket, mint például tapadást segítő, csúszást gátló TOESOX zoknik színes és széles sokaságával, melyek segítenek Pilates és jóga közben a gyakorlatok biztonságos végrehajtásában. Nem csak nőknek!

A FittAréna napján, a standunkon leadott árajánlat igénylések teljes végösszegéből 15% kedvezményt biztosítunk! De ha esetleg aludnál még a rendelésre egyet, akkor se csüggedj, egy 10% kedvezményre jogosító kupont magaddal vihetsz, melyet év végéig felhasználhatsz webáruházunkon keresztül leadott rendelésed során, annyiszor, amennyiszer csak akarod.


helyszín és megközelítés

 • időpont

  2022. november 26.

 • helyszín

  BOK Csarnok, Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146

 • nyitvatartás

  7.30 - 18.30

A rendezvény helyszíne a budapesti BOK Sportcsarnok.
Érkezhetsz autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan.

Tömegközlekedés

A BOK Sportcsarnok közvetlen közelében az alábbi BKK-járatok állnak meg:

 • M2-es metró – Puskás Ferenc Stadion állomás (elérhető a Keleti pályaudvarról; Déli pályaudvarról; Nyugati pályaudvarról M3-as metróval átszállással; Kelenföldi pályaudvarról M4-es metróval átszállással)
 • 1-es villamos – Puskás Ferenc Stadion megálló (Elérhető a Népligetből)
 • 30 és 95-ös buszok
 • 75 és 80-as trolibuszok

Gépkocsival

Parkolás a környékbeli közterületeken megoldható, pl. a Dózsa György úton, a Stefánia úton, a Kerepesi úton, és a fenti utak vonzáskörzetében. Figyelem! A parkolásért a környéken fizetni kell!

támogató

társszponzor

PARTNER

kapcsolat

hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb információkért!